De Taiji Elfstedentocht gaat beginnen!

Weet je het nog? 11 workshops in 11 verschillende steden over 11 verschillende Taiji gerelateerde onderwerpen. Op 1 november zal de eerste workshop plaatsvinden.
 
Voor wie?
Iedereen die interesse heeft om eens verder te kijken dan zijn eigen stijl of vorm en wil kennismaken met een andere manier om met Taiji bezig te zijn.
 
Waarom?
Om verschillende redenen. Misschien wil je gewoon eens kennismaken met andere Taiji uitingen. Of misschien denk je erover om een bepaalde stijl, vorm of toepassing te leren. Of misschien uit algemene interesse.
 
Wanneer?
Zie onderstaand schema. De meeste workshops zullen plaatsvinden op zondagochtenden van 10 tot 12.
In ieder geval zullen de onderwerpen van de workshops zeer divers zijn: van taiji met waaiers en de beginselen van pushing hands tot Hsing Yi en een inleiding op de Klassieken.
De prijs van de workshops houden we laagdrempelig:
€ 17,50 per workshop door een goede docent en € 15,00 voor STN contribuanten.
 
Voor meer informatie : www.taijiquan.nl/elfstedentocht/ of Info@taijiquan.nl

Programma
Datum Workshop naam Plaats
2015   Amersfoort
01-nov Waaier Yangjia Michuan Taijiquan
Door Hans van Giffen
22-nov Taiji Ruler/Taiji ball
Door Nel van Harteveld
Breskens
13-dec Zwaard
Door Henk Janssen
Amsterdam
     
2016    
10-jan De 5 principes
Door Koos Kok
Rotterdam
31-jan Qigong
Door Cockie Bachus
Enschede
28-feb De Taijiquan Klassieken
Door Carlo van Hoven
Den Haag
19-mrt Hsing I
Door Ina Sabanoglu
Apeldoorn
10-apr Ontspanning bij bewegen en laden van energie, ontladen van energie
Door Rob Völke
Nader vast te stellen
22-mei Pushing hands
Door Loek Kawilarang
Leiden
29-mei Chen stijl
Door Wim Weel
Tilburg
26-juni Introductie Sun stijl
Martijntje Goudsmit
Steenwijk/ Wilhelminaoord
 
Inschrijving via deze link http://www.taijiquan.nl/elfstedentocht/


 

Dit jaar belooft het festival een waar spektakel te worden! Nationaal en internationaal bekende gasten verzorgen lezingen en demonstraties, zoals onze bijzondere gastspreker Bettine Vriesekoop. Bettine Vriesekoop behaalde als internationaal bekende tafeltennisster vele prijzen. Zij heeft veel kennis van, en een voorliefde voor, China en Taijiquan.
Daarnaast geven in de pauze van het programma getalenteerde leerlingen van sportschool Minh-Zone een bijzondere demonstratie die een combinatie is van kungfu, dans en leeuwendans.
De aanmeldingen voor internationale  STN Competitie zijn in volle gang. Je kunt je nog inschrijven tot en met 30 oktober 2015. Wees er op tijd bij want dit jaar hanteren wij een strikte sluitingsdata.
 
Wie op de hoogte wil blijven van alles wat te maken heeft met taiji en qigong, zou dit grootste evenement van het jaar in Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3 in Utrecht niet mogen missen! Tickets zijn aan de kassa verkrijgbaar en geven toegang tot inspirerende workshops en lezingen. Jeugd tot en met 14 jaar heeft gratis toegang.  Voor prijzen en meer informatie, neem een kijkje op  www.taijiquan.nl.
 
We hebben voor deze dag veel vrijwilligers nodig om de organisatie soepel te laten verlopen. Er zijn veel verschillende taken waar je voor zou kunnen inzetten. Kijk hiervoor op www.taijiquan.nl/vrijwilligers/
 
De STN staat voor ‘samen sta je sterk’.
 
Tot 14 november 2015 !
Coördinator Festival 2015 -Cora van Geel


 
Copyright © 2015 Stichting Taijiquan Nederland, All rights reserved.